All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think, we become.

Els Meerschman

Ik ben een dynamische en begeesterende professional die gepassioneerd is door het mentale en emotionele welzijn van mijn medemens. Na een carriere van 20 jaar in het bedrijfsleven waar ik gedurende jaren verschillende teams heb geleid, besloot ik mijn droom te achtervolgen om mensen te helpen.

Het is mijn wens dat mensen voor zichzelf grenzen trekken opdat ze niet geleefd worden. Bewust zelf de regie van je leven in handen nemen, dat staat centraal voor mij. Doen wat je graag doet en geloven in jezelf.

Zoals iedereen heb ik zelf ook uitdagende periodes gekend. Door hier bewuster mee om te gaan ben ik er sterker uit gekomen. Door mijn drijfveer om het beste van mensen naar boven halen heb ik de springplank genomen en mijn droom waargemaakt.  Ik ben dan gestart met studies aan de universiteit van Gent om mijn diploma van bemiddelaar te bekomen en ben ondertussen ruim enkele jaren erkend familiaal bemiddelaar. Daarnaast heb ik verschillende coachingopleidingen gevolgd waaronder ook bij Anja Pairoux, de eerste plusoudercoach in België.

Ik werk graag met mensen die openstaan voor verandering, die naar zichzelf willen kijken, verder willen kijken dan wat er op het eerste zicht lijkt en die op zoek zijn naar rust en harmonie.

Ik ga naar de kern van het probleem, ik ga door waar een ander stopt.

Als je zelf in actie gaat met wat ik jou leer, dan beloof ik dat je in je volle zelfvertrouwen je grenzen kan stellen met behoud van respect voor de ander.

Mijn missie

Het is mijn wens dat mensen grenzen trekken, om ervoor te zorgen dat ze niet geleefd worden en dat ze kunnen doen wat ze graag doen en geloven in zichzelf.

Vanuit mijn eigen zoektocht naar mezelf mogen zijn, heb ik gezien hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, je eigen keuzes te kunnen maken met respect voor de ander.

Het is mijn missie om hen bewust te maken van hun eigen kracht om hun leven zelf in eigen handen te nemen, om te werken aan zichzelf en hen stap voor stap te helpen om hun doelen te bereiken.

Als coach wil ik je heel graag begeleiden naar geluk en harmonie.

Maak een afspraak

Wil je stappen zetten om terug tot jezelf te komen? Een leven leiden dat écht bij je past? Of ben je op zoek naar een bemiddelaar en te kijken naar de toekomst en het verleden af te sluiten?

Maak een afspraak voor een verkennend intake gesprek. Na ons intake gesprek maak ik een voorstel voor een persoonlijk traject.

Els

Els Meerschman | Merelcoaching | Coaching & Bemiddeling